Nyheder

Puredent nyheder

Seneste nyt

November 2021

Puredent indgår forhandleraftale med Botiss biomaterialer

Vi tager hul på et nyt kapitel og opruster kraftigt indenfor biomaterialer og kurser med vores nye samarbejde med Botiss. Bekendtskabet med Botiss startede tilbage i perioden 2012-2014, hvor Thomas Boas stod for markedsintroduktionen og forankringen af Botiss som et kendt brand i Danmark.

Botiss har siden vokset sig til et at de største biomateriale brands i verdenen og har skabt en dybde i viden og videnskablig forankring på tværs af deres produkter, som er hjælper tandlæger og kæbekirurger med at vælge de optimale værktøjer for forskellige indikationsområder.

Kursusprogram er under udarbejdelse.

Intro-tilbud på nyheden Cerabone® plus – sticky-bone out of a box – se tilbuddet her

Seneste nyt

November 2021

Puredent indgår eksklusiv forhandleraftale med Serag-Wiessner AG.

Vi tager endnu et betydeligt skridt med indgåelsen af et eksklusivt samarbejde med Serag-Wiessner AG, der gennem 150 år har produceret og udviklet suturer og idag er blandt de største aktører i Europa på tværs af specialer.

Samarbejdet mellem Puredent og Serag-Wiessner går helt tilbage til 2012 og Serag-Wiessner suturer som Serafast, Serafit, Serapid, Seralene, Serasynth og Seramon anvendes dagligt på tandklinikker landet over.

Serag-Wiessner er kendt for høj kvalitet og stor bredde i deres produktsortiment, samt stor leveringssikkerhed.

Vi glæder os til fortsat at udvikle brugen af suturer og øge kendskabet til forskellige materialer, nåletyper og teknikker.

Se produkterne her

Secured By miniOrange