Veinlite – lokalisering af vene

Med Veinlite® letter vi tandlægers arbejde med venøs blodudtagning inden behandling med PRF, ved at gøre det lettere at lokalisere en vene og få hurtig iv-adgang, til glæde for tandlægen og patienten.  

Veinlite® virker ved at gennemlyse et område af huden med LED lys (en teknik kaldet transillumination) så de underliggende blodårer fremstår klart og tydeligt, uden skygger, helt ned til 6 millimeters dybde. Veinlite®s modeller hjælper ikke kun med at lokalisere åren, apparaterne kan også lukke dem ved at presse apparatet blidt ned på huden, strække huden og forhindre rulning for at lette iv-adgang.

Kombinationen af lyst orange lys (til kraftig belysning) og mørkerødt lys (til gennemlysning af mørkt pigmenterede hudceller) giver den bedste kontrast og dermed uovertruffen billeddannelse overalt på kroppen. Veinlite® er egnet til alle patient- og hudtyper. Produkterne udbydes i forskellige størrelser og med forskellige specifikationer, tilpasset forskellige behandlingsformer og patientgrupper.

Veinlite® LED

Veinlite® LED er vores mest generelt anvendelige produkt og er et kraftig apparat i lommestørrelse, som effektivt kan oplyse venerne inden iv-adgang. Modellen har 24 LED ( 12 orange og 12 røde) til at oplyse venerne.

Dette er den fortrukne model til tandlæger.

Pris: 3995,00 kroner

Veinlite LEDX

Veinlite® LEDX er  den kraftigste af vores håndholdte modeller. Den er stadig mobil og i lommestørrelse, men har 24 orange LED-pærer og 8 røde. De orange oplyser perifere vener og de røde dybereliggende, og så sikrer kombinationen også bredspektret belysning af både lyst og mørkt pigmenteret hud på hele kroppen.

Pris: 4995,00 kroner

Veinlite® EMS

Veinlite® EMS er en simplere og billigere udgave af LED, som benytter sig af 16 LED lamper (12 orange og 4 røde). Den er ligeledes mobil og i lommestørrelse, og kan også benyttes til venelokalisering hos både voksne og børn.

Modellen er specielt tiltænkt personalet ved akutte stuer.

Pris: 2950,00 kroner

Lidt om teknologien bag

C-formet design

Det unikke C-formede design og gennemlysningsmetoden skaber en ensartet og tydelig billeddannelse overalt på kroppen. Apparatet strækker også huden, hvilket forhindrer åren i at rulle og letter dermed iv-adgang.

Lysdioder

Modellerne bruger to nøje udvalgte typer LED pærer, i orange og rød, så overfladiske og dybe vener fremstår tydeligt på både lyst og mørkt pigmenteret hud. Derudover kan LED også bruges til gennemlysning på børn, idet lysdioderne, der anvendes, næsten ingen varme genererer.

Det handler om bølgelængde

The orange LEDs produce the best wavelength of light for absorption by deoxygenated blood in veins, so the orange light gives the best contrast for vein viewing. TransLite has a patent on the use of this wavelength of light for finding veins (Patent Number US 7,874,698 B2). The red LEDs are used because they produce light with a longer wavelength that travels deeper into the tissues and penetrates darker skin better.

Skandinavisk forhandler 

VeinLite er repræsenteret af Puremedical i det skandinaviske marked til tandlæger gennem Puredent™ og via Puremed™ til læger og sygeplejersker. Bestilling og besvarelse af spørgsmål kan ske på:

Telefon +45 3131 1925 eller email: veinlite@puremed.dk

Secured By miniOrange