FAST™

Bestil materialer og løsninger

Det handler om tryk

FAST™ skruerstyret knogleopbygning giver dig maksimal fleksibilitet overfor defekter af variable størrelser og udforminger med minimalt tryk på knoglematerialet. Du kan arbejde med skruer og eller skinner med fuld fokus på biologien og undgå tryk på materialet.

Se vores nye brochure om TLB FAST System

FAST systemet er designet af Dr. Joseph Choukroun baseret på tanken om at give kirurgen et redskab, som er bio-logisk rigtigt og sikrer de bedste vaskulariseringsforhold under helingsperioden. Se videoen til inspiration

Eksempler på knogleregenerering med FAST systemet

Super kombination

Kombinationen af A-PRF™, Hypro-Oos® knoglemateriale og FAST™ skruer giver dig en løsning, hvor trykket ligger på skruehovederne. Hypro-Sorb® M membranen sikrer en barriereeffekt mellem granulatet og slimhinden.

Konturen af knogleforløbet styres med skruernes længde (3,5 – 11,0 mm) og ved længere defekter har du mulighed for at placere en skinne.

Stort hoved tager trykket

Skruerne er i kirurgisk stål med en tyk krop og et skruehoved på Ø2 mm. Under hovedet er der et mikrogevind som passer til hullerne i skinnerne, hvori der er et tilsvarende gevind. Derved kan skinnen placeres i nøjagtig den højde som ønskes.

Ikke behov for blokke

Kombinationen af Hypro-Oos® knoglemateriale og A-PRF™ og I-PRF™ sammen med FAST systemet, giver dig fuld fleksibilitet når du har brug for det – uden ventetid!

FAST system