Allografts

DIZG – Allografts

DIZG er den ældste vævsbank i Tyskland og har over de sidste 20 år leveret mere end 400.000 allografts til kirurger i Tyskland og andre europæiske lande. DIZG er et datterselskab til MTF (The Musculoskeletal Transplant Foundation), som er verdens største vævsbank.

Vi repræsenterer DIZG på det nordiske marked og har derigennem adgang til en bred vifte af allografts til forskellige kirurgiske specialer og herunder oral kirurgi.

Ved at kombinere allografts med blodkoncentrat løsninger, kan et vigtigt vaskularisering stimulerende element tilføres, som udfordrer behovet for autolog transplatation.

Eliminer donorsite morbilitet

“Med allografts kan man fjerne risikoen for donorside morbilitet og efterfølgende infektionsrisiko, samt diskomforten for patienten fra det transplanterede område. Desuden reducerer man behovet for rum og tid til at foretage det operative indgreb”

Prismæssigt tilgængeligt

“Vi tilbyder en spændende vifte af allografts, som giver dig flere muligheder for at foretage vævregenerative indgreb, så skånsomt som muligt og med nær biokompabilitet – til et attraktivt prisniveau”

Allografts Cortical Spongiosa

Corticospongiosa granulats – kombinationen som giver en styret resorption med hurtig knogledannelse omkring de kortikale partikler, som efterfølgende resorberes.

Flere størrelser:

  • Små granulater mellem 0,212-0,85 mm. Fåes i 1 cc, 3cc og 5 cc
  • Store graulater mellem 1,0 – 2,0 mm. Fåes i 1 cc, 3cc og 5cc

Allografts | Cortiflex®

Cortiflex® kortikal knogleplade, som efter rehydrering bliver flexibel og derved let at adapteres til sitet. Velegnet til container teknik med fiksering via osteosyntese skruer og opfyldning med knoglemateriale i mellemrummet.

Dimensioner, tykkelse 2 mm, bredde mellem 15 – 25 mm og længde fra 25 mm – 120 mm

Allografts | Corticospongiosa Chip

Udvalget af blokke hos DIZG er naturligvis stort, da de leveres til alle kirurgiske specialer. Til Oral kirurgi arbejder vi typisk med 3 -4 udvalgte  blokke, heraf de 2 hyppigst anvendte vist her. Se mere i kataloget.

  • J-bone, W 4-5 mm, L1 10 mm, L2 10-15 mm
  • C-bone, W 10 mm, L1 15 mm, L2 20 mm

DIZG | Kliniske cases

Step by step cases: Augmentation med Allografts

 

Læs og download alle cases her

Augmentation med Allografts, 2+


Augmentation med Bi-kortikal Allograft blok, 3+/+3

Augmentation med DIZG allografts, vertical 1+1

Augmentation med DIZG allografts, vertical 6

Allografts | DBM Putty & DBMx-press

Demineraliseret knoglematrix klar til anvendelse. Granulaterne er blandet med Sodium Hyaluronate i en PBS opløsning(phosphatbufferet saltopløsning).

  • DBM Putty fåes i sprøjte som indeholder små granulater fra 0,5 til 2,5 cc
  • DBMx-press fåes i glas på 2,5 cc og indeholder granulater på op til 6 mm

 

Allografts | Fascia Lata

Fascia Lata – barrier membran taget fra låret med en resorptionsprofil på 3 – 6 måneder.

  • Kan variere i tykkelse mellem 0,2 mm til 0,6 mm.
  • Fåes i tre størrelser fra 15 x 20 mm, 20 x 30 mm og 30 x 40 mm

Allografts | EpiFlex®

EpiFlex® – dermis membran udviklet til rekonstruktiv kirurgi. Fåes i 2 tykkelser til eksempelvis barrier membran eller som vævmatrix til forøgelse af væv.

  • 0,3 mm – 0,8 mm i størrelserne fra 10×10 mm, 10×20 mm, 10×30 mm osv.
  • >0,8 mm i størrelserne fra 10×10 mm, 10×20 mm, 10×30 mm osv.

DIZG | Produktionsmetoder og sikkerhed

Donorer

DIZG er underlagt Tysk lovgivning og bærer 11 forskellige tilladelser indenfor bearbejdning af allografts. Donorerne er udvalgt efter særlige kriterier og testet. Donorerne har givet samtykke til donationen.

Produktionsmetoder

DIZG behandler allografts gennem forskellige processer, der fjerner antigener og celler. Hovedparten af produkterne frysetørres og giver en holdbarhed på mellem 3 til 5 år. Produkter som sener og ligamenter fryses og leveres nedkølet.

Lovgivning

Allografts er – som human væv – reguleret efter vævsloven i Danmark.  Af den fremgår det at allografts må anvendes uden særlig tilladelse, men må ikke opbevares i mere end 48 timer, medmindre man har en vævsbank tilladelse.

On time levering

Allografts leveres direkte fra DIZG til dig, inden du skal anvende produktet. Du udfylder Orderform nedenfor og angiver hvornår du skal udføre operationen! Såfremt du ikke får anvendt produktet returneres det til DIZG

Se sortimentet her

Læs om Allografts til oral kirurgi her

Products