Puredent

Puredent | Medical Devices for GBR & GTR

bio-logic regeneration using Bio-PRF and less invasive surgery  with Magnetic Mallet

 

Puredent:We are a specialized partner for dentists in the tissue regenerative and surgical area with knowledge and solutions that help improve treatments with fewer patient inconveniences and greater predictability for dentists.

It is our experience and enthusiasm that enables us to find products that are not yet available on the Danish market. Some of them are very innovative, while others have set quality standards in their fields for many years.

Common to our solutions is that they can differentiate you from the crowd for the benefit of your patients.

Join our courses and learn more about our products – see our comprehensive training program here. Subscribe to our newsletter and keep up to date with news and courses – sign up here

 

 

 

We work with solutions to support everyday dental workflows such as tooth extraction, bone condensation, and sinus lift, for advanced ridge splitting with, for example, Magnetic Mallet. We are a leader in solutions and knowledge about PRF and have many years of experience both in dentistry and among doctors and veterinarians.

We work closely with suppliers of biomaterials, whether allografts, autografts, synthetic or xenografts, or membranes like NeoGen titanium-reinforced to slowly resorbing membranes. In addition, instruments, perioperative materials, vitamin D tests, and more.

Read more about our products and solutions below and click on puredent.dk to read more – thank you for your attention.

 

Short introduction to our Solutions

PRF Platelet Rich Fibrin

Next level PRF: Vi har mere end 6 års erfaring med Platelet Rich Fibrin og har et stor netværk af tandlæger rundt om i Norden som benytter deres patienters helingspotentiale i form af PRF til at levere bedre behandlinger.

Vi samarbejder med de førende forskere på området og skubber grænserne for hvor PRF kan anvendes. Desuden har vi erfaringer med brug af PRF indenfor sårbehandling og smertebehandling blandt læger og dyrlæger.

Se vores omfattende materiale om PRF i menuen.

Læs mere her

Magnetic Mallet

Magnetic Mallet: Vi arbejder med Magnetic Mallet til understøttelse af dagligsdags tandlægefaglige workflow såsom tandekstraktion, kondensering af knogle og interne sinusløft, til advanceret Ridge splitting.

Med Magnetic Mallet får du et multifunktionsværktøj som letter det daglige arbejde og reducerer patientens gener.

Se baggrund, videoer og mere om Magnetic Mallet

Læs mere her

Allografts fra DIZG

Allografts: Vi har i mere end 5 år samarbejdet med DIZG – den førende vævsbank i Europa om leverancer til tandlæger i Norden af human knoglemateriale i form af knogleblokke og knoglegranulater.

Fællestrækket ved Allografts er høj forudsigelighed og maksimal biokompabilitet.

Læs mere her

Smartbone on Demand

3D knogleblokke: SMARTBONE® on Demand er en løsning baseret på individuel tilpasning af en Smartbone® knogleblok udfra en CT scanning. Smartbone® er et xenohybrid knoglemateriale som kombinerer knogle fra ko, med polymere og næringsstoffer, der sammen giver nogle unikke styrke og resorbtionskarakteristika velegnet til cnc-fræsning af patientspecifikke knogleblokke.

Se cases og læs mere om Smartbone on Demand.

Læs mere her

Dentin Grinder - autologt graft

Dentin knoglemateriale: Smart Dentin Grinder konverterer ekstraherede tænder til autolog knogle på mindre end 8 minutter. Hurtig knogleheling og blødt vævsrespons med øjeblikkelig tiltrækning af osteogene celler og stabilisering. Med fremragende og tæt knoglekvalitet leverer det forudsigelig knoglemodellering, hvilket forbedrer implantatstabiliteten og samtidig reducerer implantatomkostningerne.

Læs mere her

Osopia syntetisk knoglemateriale

Det første syntetisk fremstillede osteoinduktive knogletransplantation.

OSOPIA er et syntetisk bifasisk calciumphosphat (BCP) fremstillet ved hjælp af en innovativ proprietær proces, der inducerer dannelse af ektopisk knogler i muskel- og epitelvæv. Dens største fordel i forhold til DFDBA er, at det er mineraliseret (bedre ombygningsegenskaber). Dens fordel i forhold til FDBA er, at det er osteoinduktiv, mens FDBA ikke er det.

Læs mere her

Smartbrane Pericardium membraner

Pericardium: SMARTBRANE er en resorberbar kollagenmembran lavet af porcint pericardium.
Den har således alle fordele ved en moderne nativ kollagenmembran. Ud over standardmembranstørrelserne er den tilgængelig
i et mini-format på 10 x 10 mm. Dette tilbyder en mere økonomisk membranopløsning specielt til regenerering af små knogledefekter til optimer din omkostningsstruktur.

Læs mere her

NeoGen PTFE membraner

PTFE membran: NeoGen™ er en ny generation af ikke-resorberbar membraner, der kombinerer enkel håndtering med stabil barrierefunktion. Membranen har et trelags design, som sikrer en super vævsinteraktion og beskytter knogleopbygningen på en forudsigelig måde.

Se mere her

The Graft knoglemateriale

THE Graft knogletransplantat er et naturligt, mineraliseret knoglemateriale fremstillet af deproteiniseret
cancellous knogle af porcine oprindelse. THE Graft ligner strukturelt det menneskelige væv og giver stabil knogleregeneration.

Læs mere her

Mikrokirurgi skalpelblade

Mikroskalpeller: Vi tilbyder et bredt udvalg af skalpelblade til mikrokirurgi i høj kvalitet og til en rimelig pris i samarbejde med MJK instruments. De mikrokirurgiske skalpeller fåes i en lang række forskellige udformninger og flere af dem kan bøjes med fingrene og dermed tilpasses netop det sted der skal åbnes.

Læs mere her

Resorba suturer

Kirurgiske suture: Vi har arbejdet i mere end 5 år med suturer fra Resorba med fokus på forbedret vaskularisering af vævet efter kirurgi ved at benytte monofilament suturer såsom Resorba Glycolon eller Resopren med forskellige nåle afhængigt af område og indgreb. Se hele kataloget her.

Læs mere her

D-vitamin test - point of care

D-vitamin test: Den kvantitative D-vitamin-test giver sundhedspersonalet mulighed for at måle “point-of-care” vitamin D på få minutter. Testen er et immunokromatografi baseret ét trin in vitro-test. Det er designet til kvantitativ bestemmelse af den totale mængde 25-hydroxy-vitamin D (25-OH-vitamin D) i humant blod baseret på et fingerprik.

Læs mere om testen og hvordan man udføre den.

Læs mere her

HyaSept mouthrinse

Hyaluronsyre: HyaSept er et nyt produkt på det Skandinaviske marked, som kombinerer de positive komponenter i hyaluronsyre til inflammationsnedsættelse og til stimulering af slimhindeoverfladen til gavn for patienter med mundtørhedsproblemer og patienter under periodontal behandling.

Læs mere om hyaluronsyre produkterne.

Læs mere her

Hyadent BG

Hyaluronsyre: Hyadent™ Barrier Gel (herefter Hyadent BG™) indeholder både “cross linked” hyaluronsyre og almindelig hyaluronsyre. Det giver en langsommere nedbrydning af hyaluronsyre molekylerne og dermed længere stimulering af det omgivende væv. Hyadent BG™ har et bredt anvendelsesområde og har i de senere år vundet indpas i periobehandlinger.

Læs mere om hyaluronsyre produkterne.

Læs mere her

Puredent Courses

Courses: Join one of our courses and learn more biology and less invasive techniques from some of the leading practitioners and scientists.

See our course program here

Go to courses