Om os

bio-logic thinking

Puredent: Vi er din specialiserede samarbejdspartner indenfor det vævregenerative og kirurgiske område med viden og løsninger, som hjælper til bedre behandlinger med færre gener for patienten og større forudsigelighed for tandlægen.

Det er vores erfaring og entusiasme, der gør det muligt for os at finde produkter, der endnu ikke er tilgængelige på det danske marked. Nogle af dem er meget innovative, mens andre har sat kvalitetsstandarder på deres områder i mange år.

Fælles for vores løsninger er at de differentierer dig fra mængden til gavn for dine patienter og din bundlinie.

Deltag på vores kurser og lær mere om vores produkter – se vores kursusprogram her. Abonnér på vores nyhedsbrev og hold dig ajour med nyheder og kurser– tilmeld dig her

Vi arbejder med løsninger til understøttelse af det daglige tandlægefaglige workflow såsom tandekstraktion, kondensering af knogle og sinusløft, til advanceret ridge splitting med eksempelvis Magnetic Mallet. Vi introducerer IPD abutments til de fleste implantatsystemer og gør det lettere for både tandlæger og tandteknikere at levere den helt rigtige abutment løsning til en konkurrencedygtig pris.

Vi er førende indenfor løsninger og viden om PRF og står med vores PRF teknologier som BioPRF, PlasmaSafe® med et stærkt tilbud til både tandlæger såvel som læger og dyrlæger.

Vi har markedets stærkeste sortiment af biomaterialer, hvad enten det er allografts, autografts, syntetisk eller xenografts eller membraner fra titaniumsforstærkede PTFE  til supertynde Jason® membraner over til vævsforøgende langsomt resorberende me membraner som mucoderm®. Hertil kommer instrumenter, materialer til perio behandlinger, d-vitamin tests og meget mere.

Læs mere om vores produkter og løsninger nedenfor og klik rundt på puredent.dk for at læse mere – tak for din opmærksomhed.

BOAS signatur

Thomas Boas | Cand. Merc. | Direktør

3 grunde til at arbejde med os

1

Helt fremme


Vi er helt fremme indenfor anvendelsen af patients eget helingspotentiale og trækker på et stigende bagkatalog på tværs af det kirurgiske område
2

Mere med mindre


Vores valg af redskaber i værktøjskassen er baseret på få enkle og effektive løsninger, der bringer dig i mål sikkert og til den rigtige pris
3

Fokuseret


Regenerering er vores fokus – vi er dedikeret til at udvikle vores kunders muligheder for at være på forkant med udviklingen til gavn for dig og dine patienter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Secured By miniOrange